Bedrijfsinformatie Ascom Polyester

Welkom op de site van Ascom Polyester!
Sinds 1988 is Ascom actief op het gebied van polyesterproducten en bekledingen. Gedurende deze periode hebben wij bewezen zeer veelzijdig te zijn met het product polyester.

Ascom Polyester voor bedrijven
Vele bedrijven op het gebied van recreatie, kunst, carrosseriebouw en de industriële/agrarische sector maken dankbaar gebruik van onze producten. Vele voorbeelden van geleverde producten zijn te bewonderen in toonaangevende pretparken in Nederland en Europa. Ascom levert en vervaardigt polyester in ieder gewenste uitvoering en gaat een uitdaging graag aan! Wij staan onze opdrachtgevers ook bij in de ontwikkeling van een eindproduct op het gebied van ontwerp, regie, spuitwerk en het vervaardigen van de juiste mallen. Het advies en de betrokkenheid bij de vervaardiging van de polyester producten en objecten zorgen er keer op keer voor dat het eindresultaat aan de hoge verwachtingen voldoet.


Ascom Polyester voor particulieren
Naast de bedrijfsmatige markt verzorgt Ascom Polyester ook voor de particuliere markt vele toepassingen op het gebied van bijvoorbeeld een polyester zwembad of vijver. Naar uw wens en maatvoering worden deze samengesteld en geproduceerd.


Polyester kent vele mogelijkheden om in toe te passen. Of het nu gaat om een polyester kunstwerk, spoiler, wandbekleding of achtbaankarretje, niets is te gek!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!   page1 1
page1 2